Redizajnirani hosting paketi

Kako bi web stranica funkcionisala ona se mora nalaziti na nekom serveru (tj. sve ono što ju zapravo čini: baza podataka, slike, filmovi, skripte…). Kada posjetimo neku web stranicu server nam omogući  pristup datotekama putem HTTP protokola. Web hosting usluga vam pruža zakup prostora na određenome serveru kako bi ste ga mogli iskoristiti za prezentaciju vaše web stranice, odnosno kreiranja vlastitih email adresa pod vašom .BA domenom.

Ukoliko ste u potrazi za web hostingom vjerojatno se pitate koji je najbolji. Ne postoji jedinstveni odgovor na to pitanje jer jedan te isti hosting ne može svima odgovarati jednako.  Zasigurno je da u svom izboru hosting provajdera značajnu ulogu predstavlja cijena kao i pouzdanost hosting provajdera.

Imajući u vidu potrebe naših dugogodišnjih korisnika kao i konkurentnost na tržištu želimo vas obavijestiti da smo promijenili kapacitete postojećih  web hosting paketa. Dakle, u mogućnosti smo vam ponuditi znatno veći  hosting prostor po istim cijenama, npr. dosadašnji  najmanji hosting paket pod nazivom ‘Go’ na linux platfomi koji vas je koštao 50 KM godišnje omogućavao je samo 35 Mb prostora a sada za istu cijenu nudi čak 350 Mb prostora.

Svim dosadašnjim  korisnicima UTIC će automatski izvršiti promjenu paketa tako da će imati na raspolaganju hosting pakete sa znatno većom količinom prostora.

Za podrobnije informacije možete nam se obratiti putem e-mail adrese support@utic.ba.

Podijeli