Vi ste ovdje
Home > O NAMA

Raditi u UTIC-u na aktivnostima razvoja Akademske mreže, sarađivati sa drugim organizacionim jedinicama Univerziteta u Sarajevu, te mnogim drugim projektima u regiji i šire je ne samo izazovno i dinamično, nego zahtijeva i druge sposobnosti poput kreativnosti, inteligentnosti i organizacije vremena. 

Ako ste osoba koja posjeduje navedene kvalitete i želite da proširite svoj krug djelovanja, možete nas kontaktirati na kontakt email adrese i opisati zašto mislite da bi bili dobar član našeg tima.  Ono što mi možemo ponuditi je priliku za stalno obrazovanje i unapređivanje vaših vjestina i sposobnosti, priliku da radite na međunarodnim projektima u sklopu akademske zajednice, kao i motivirajuću atmosferu gdje razmjena ideja nije nepoznata aktivnosti.

U slučaju da ste zainteresovani da nam se pridružite i postane dio UTIC tima, i vjerujete da svojim zalaganjem i iskustvom možete doprinijeti razvoju UTIC-a i misije i vizije Univerziteta u Sarajevu, možete nam poslati Vaš CV zajedno sa motivacionim pismom na našu kontakt email adresu support@utic.net.ba.

Top